Welkom bij Staples

Nieuw bij Staples? Word klant bij ons

Vernietigen - niet weggooien, met Rexel en Leitz

Overal waar je werkt.

Shredding oplossingen van Rexel en Leitz


Is uw persoonlijke data ook beschermd in uw thuiskantoor?

Of het nu gaat om privé-correspondentie, rekeningafschriften of professionele documenten van medewerkers die thuiswerken - gegevensbescherming speelt zowel op kantoor als thuis een grote rol.

Herkent u dit? Een oude factuur, een adressenlijst of reeds afgehandelde bestelformulieren moeten worden afgevoerd. De makkelijkste oplossing is om het te verkreukelen of te verscheuren en in de prullenbak te gooien. Juist hier bestaat een groot risico op gegevensdiefstal. Zoals identiteitsdiefstal of openbaarmaking van gevoelige bedrijfsgegevens.

Kies voor veiligheid en geef uw gegevensbescherming de nodige update: een papierversnipperaar!

Belangrijk! Welk veiligheidsniveau is nodig?


Voordat u het type versnippering kiest, moet u eerst het juiste veiligheidsniveau bepalen. Denk goed na over het veiligheidsniveau dat u van uw papiervernietiger verwacht of absoluut nodig heeft. Bijvoorbeeld omdat er wettelijke vereisten zijn voor de vernietiging van gegevens die onderhevig zijn aan geheimhoudingsplicht.

De papiervernietigers zijn allemaal ingedeeld op veiligheidsniveau, het zogenaamde P-niveau. Het P-niveau is een DIN-norm die aangeeft in hoeveel individuele snippers een A4 vel wordt versnipperd. Hoe hoger het P-niveau, hoe kleiner de papiersnippers die overblijven. Dit verhoogt natuurlijk het veiligheidsniveau.

Welke papiervernietiger is voor u de juiste?


Neem contact op!

Op dit moment zijn er geen Customer Service Advisors beschikbaar, maar wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Vul uw naam en telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt dat u contact met ons hebt opgenomen. Een Advisor zal u zo spoedig mogelijk contacten.