Welkom bij Staples

Nieuw bij Staples? Word klant bij ons

gel

Pilot schrijft graag een mooi verhaal voor de aarde

B2P (Bottle-2-Pen) Gel

Een PET fles die verandert in de houder van een pen met drukmechaniek en die milieuvriendelijk is, 1 PET fles=3x B2P. De B2P Gelpen is vervaardigd voor 89% uit gerecycled plastic, de B2P Gelpen is onderdeel van het Begreen assortiment dat zowel de ISO 14001 als de EMAS-certificering draagt.

De B2P bevat gel inkt voor comfort en soepel schrijven en een vormvast wolfraamcarbide schrijfkogel voor de kracht en weerstand. B2P gel inkt rollerballs zijn navulbaar en verkrijgbaar in 3 kleuren (zwart, blauw en rood). Een unieke pen, perfect bewijs van betrokkenheid met de ecologie en de eco-systemen van onze planeet.

V5- V7 Cartridge System

Ecologisch verantwoord, helpt PILOT de planeet te beschermen door minder kunststof materiaal te gebruiken en meer navulbare producten te maken, zodat mensen beter en langer kunnen genieten van hun schrijfwaren.

Pilot wants to write a happy story for the planet

Voor bijna een eeuw heeft PILOT het doel om steeds innoverende schrijfwaren te maken. Vandaag de dag voelen we ons verplicht om het milieu te beschermen, als uitdaging van het nieuwe millennium, terwijl we innoveren om producten van verbeterde kwaliteit en comfort te vervaardigen.

We have to think more to use less...

Uit evaluatie van de levenscyclus blijkt dat het essentieel is minder ruwe grondstoffen te gebruiken. Op basis van die kennis, de meeste bevatten Pilot producten nu gerecycled kunststof en zijn navulbaar. Elk jaar, zetten we ons in om het aandeel van gerecycled kunststof gebruikt in ons assortiment te vergroten.

Ontwikkeld door Pilot, de HI-Tec V5 / V7 Cartridge System is de perfecte pen om te werken in grotere harmonie met de ecologie en de ecosystemen van onze planeet.

Het plezier houdt niet op met de V5 / V7 Cartridge System. Verkrijgbaar in 2 lijnbreedtes en 4 schrijfkleuren, de toekomst ligt in jouw handen. Voor het schrijven van rapporten tot aan memoires, de Hi-Tec laat je nooit in de steek. Navulbaar tot 10 keer eenvoudig en zonder moeite, het is klaar om elke uitdaging aan te gaan. Een leuke, vlekvrije ervaring dankzij het ATT-systeem dat een continue aanvoer van inkt geeft en een edelstalen penpunt voor nauwkeurig en vloeiend schrijven.

Wees milieubewust door het gebruik van deze navulbare Pilot inktrollers, gecertificeerd "Begreen", gemaakt van 71% uit gerecycled materiaal. #HAPPYWRITING: Kostenbesparend en milieuvriendelijk dus langdurig genieten!

Delen via

Neem contact op!

Op dit moment zijn er geen Customer Service Advisors beschikbaar, maar wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Vul uw naam en telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt dat u contact met ons hebt opgenomen. Een Advisor zal u zo spoedig mogelijk contacten.