Bienvenue chez Staples

Nouveau chez Staples ? Faites équipe avec nous

Travail hybride

Nous avons tous dû passer par là. Le travail hybride est un style de travail qui combine le travail au bureau et le travail à domicile. Staples propose toutes les solutions pour le nouveau mode du travail et vous aidera à créer la situation idéale, tant à la maison qu'au bureau.

✔ Web fulfilment
✔ Totale logistieke dienstverlening
✔ Logistiek op maat, makkelijk op- en afschalen

Wat is 3PL?

3PL staat voor “Third Party Logistics”. Het is een service waarmee bedrijven een deel of het complete logistieke proces uitbesteden aan een logistiek opererend bedrijf. Dit is een bedrijf dat over een vaste locatie en transport mogelijkheden beschikt. Kiest u Staples als 3PL partner, dan zijn wij de schakel tussen uw eigen bedrijf en uw klanten. Wij nemen uw werkzaamheden uit handen.

Voordelen 3PL uitbesteden bij Staples


✔ Kostenbesparingen:

Staples 3PL kan tegen lagere TCO (Total Cost of Ownership) uw uitbestede operatie runnen.

✔ Verhoogde efficiëntie:

3PL leveranciers zijn experts op hun gebied en beschikken over de systemen en processen om een verzendoperatie soepel en efficiënt te laten verlopen.
Dit kan tijd en geld besparen doordat fouten en vertragingen beperkt worden.

✔ Flexibiliteit: 

Staples 3PL kan naar behoefte op- of afschalen, zodat u in dalperiodes niet met overtollige capaciteit of personeel blijft zitten.
Deze flexibiliteit kan een groot voordeel zijn voor seizoensgebonden of fluctuerende activiteiten.

✔ Verbeterde dienstverlening en klantenservice:

Staples 3PL kan door haar professionele processen helpen uw dienstverlening en klantenservice te verbeteren.
Wij zorgen ervoor dat bestellingen op tijd en correct worden uitgevoerd.

✔ Value added services:

Staples 3PL kan aanvullende diensten verlenen zoals om- en verpakken van goederen en fulfilment.

Betrouwbare partner

Bij Staples zijn we ISO gecertificeerd en zijn alle medewerkers voorzien van een VOG (verklaring omtrent het gedrag). Daarnaast bieden wij beveiligde opslag faciliteiten en een hoge leverbetrouwbaarheid.

Lage kosten, meer winst

U hoeft niet zelf te investeren in logistieke concepten, dat hebben wij al voor u gedaan! Ons geautomatiseerd magazijn heeft inmiddels zijn sporen verdiend. Hierdoor zijn wij in staat de kosten laag te houden.

Hoge klanttevredenheid

Staples streeft naar tevreden klanten en een kwalitatieve dienstverlening. Dit heeft ertoe geleid dat onze opdrachtgevers ook een verbeterde dienstverlening en klantenservice ervaren.

Ontzorgen

Wij nemen u graag werk uit handen en geven hoge service. Zo heeft u zelf geen omkijken meer, maar blijft u wel altijd “in control”.

Transparante rapportages

Staples biedt u transparante en overzichtelijke management informatie. Door middel van rapportages krijgt u snel inzicht in de kosten en voorraden.

E-business

Door een naadloze integratie met uw systeem worden alle processen op elkaar afgestemd en heeft u inzicht in uw goederenstroom. 

Garantie voor onze klanten


"Onze organisatie is sinds 1995 gecertificeerd volgens de ISO 9001-norm. In 2005 en 2008 werden de certificaten voor ISO 14001 en ISO 45001 toegevoegd. 
Drie internationaal erkende normen die een kader en een reeks principes bieden die ons helpen om een efficiënte en betrouwbare organisatie te blijven.
We streven ernaar om onze producten en diensten steeds op de meest effectieve manier te leveren en te voldoen aan de verwachtingen van onze stakeholders."

Bekijk alle certificaten

ISO 9001:2015
ISO 14001:2015
ISO 45001:2018
Afgegeven door: Lloyd's Register

Waarom 3PL bij Staples Benelux?


Staples 3PL levert de bekende voordelen op van kostenbesparingen, efficiëntie en flexibele schaalbaarheid van de operaties.
De kwaliteit van onze dienstverlening heeft ook geleid tot een betere service en klantenzorg voor veel van onze klanten.
Zo staan wij bekend om onze:

Staples 3PL


"Wij zijn uw partner in logistiek. Het onderbrengen van 3PL bij Staples levert voordelen op in kostenbesparing, efficiëntie en flexibele op- en afschaling van de activiteiten. De kwaliteit van onze dienstverlening heeft bij veel van onze opdrachtgevers ook geleid tot een verbeterde dienstverlening en klantenservice. Bovendien kunnen wij u voorzien van actuele management informatie, waardoor u altijd 'in control' blijft."


Ronald Baas

Logistics Solutions Specialist

E: [email protected]
Connect via LinkedIn

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.Contactez-nous!

Pour le moment, aucun conseiller du service clientèle n'est disponible, mais nous vous rappellerons dès que possible.

Fill in your name and emailadress and one of our agents will get in touch with you as soon as possible.

Merci de nous avoir contactés. L'un de nos conseillers vous contactera dans les plus brefs délais.