Welkom bij Staples

Bezorgen

Op deze pagina vindt u informatie over de bezorging van uw bestelling. Maak duurzame keuzes samen met Staples en verminder uw impact op het milieu.

Wij bezorgen uw levering op de gewenste locatie

Bij het plaatsen van een bestelling in de webshop van Staples, kunt u tijdens het afrekenen het gewenste adres doorgeven voor levering. Heeft u een zakelijk adres of wilt u uzelf of werknemers thuis voorzien van de nodige artikelen? Van bureaus en stoelen, tot pennen en notitieboeken; bezorging is altijd gratis! Vooraf ontvangt uw een Track-and-Trace inclusief tijdsindicatie, zodat u weet wanneer u uw bestelling kan verwachten.

Heeft u vragen over de levering van uw bestelling of is uw bestelling niet compleet geleverd? Neem dan contact op met onze Customer Service afdeling. Deze is bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:30.

Tel. 0800 38560 
[email protected]

Zero Emission

Staples beschikt over een eigen elektrisch wagenpark, waaronder meerdere bestelwagens en een Staples eigen bakfiets voor lokale leveringen. Met dit groene vervoer kunnen wij nog meer impact maken. Niet alleen kunnen wij uw bestelling met 'zero emission' leveren, ook creëren wij hiermee werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarmee kunnen wij ook uw organisatie helpen een maatschappelijke meerwaarde te creëren voor uw inkoopprogramma (SROI).
Meer informatie over Staples en duuzaamheid? Lees meer

Neem contact op!

Op dit moment zijn er geen Customer Service Advisors beschikbaar, maar wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Vul uw naam en telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt dat u contact met ons hebt opgenomen. Een Advisor zal u zo spoedig mogelijk contacten.