Welkom bij Staples

Retourneren

Bent u klant van Staples en plaatst u bestellingen in onze contractshop? Op deze pagina vindt u alle informatie over het retourneren van artikelen.

Voorwaarden

Retourneren van bestelde artikelen is mogelijk tot uiterlijk 30 dagen na levering. Om het milieu zo min mogelijk te belasten en geen onnodig hoge kosten te maken die verbonden zijn aan het retourneren nemen wij alleen artikelen retour met een waarde vanaf 25,- euro.

Heeft u vragen over het retourneren? Neem dan contact op met onze Customer Service afdeling. Deze is bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00.


Tel. 0800 38560
[email protected]

De voorwaarden om artikelen retour te sturen zijn: 

  • Ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking door ons zijn ontvangen.
  • Onbedrukt zijn (tenzij wij deze artikelen specifiek voor u op voorraad houden).
  • Als het om houdbare artikelen gaat (zoals koffie, thee, frisdranken en dergelijke), moeten ze nog minimaal 3 maanden bruikbaar zijn.
  • Nog minstens 10 maanden bruikbaar zijn in het geval van jaarartikelen zoals kalenders en agenda’s
Let op: Producten met dit symbool in onze webshop worden rechtstreeks vanaf de fabriek bij u afgeleverd. Er gelden afwijkende levertijden en retourvoorwaarden.
Let op: Producten met dit symbool in onze webshop worden speciaal voor u besteld bij de leverancier, en kunnen om die reden niet retour worden genomen. Er gelden voor deze artikelen afwijkende levertijden. De genoemde levertijd is fictief.

Vul hier uw gegevens in

De artikelen worden binnen 1 à 2 werkdagen opgehaald door onze vervoerder. Indien u vragen heeft, neemt u alstublieft contact op met onze customer service.

Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Neem contact op!

Op dit moment zijn er geen Customer Service Advisors beschikbaar, maar wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Vul uw naam en telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt dat u contact met ons hebt opgenomen. Een Advisor zal u zo spoedig mogelijk contacten.