Welkom bij Staples

Over Staples

Staples is de toonaangevende totaalleverancier van kantoorbenodigdheden. Wij verkopen niet alleen kantoorartikelen; wij streven ernaar om u te helpen uw doelstellingen te bereiken. Werkt u thuis of op kantoor? Ons enige doel is zorgen dat u over alles beschikt om al uw kansen te realiseren.

Staples Benelux

Staples biedt zakelijke klanten alles voor het werk, van kantoormaterialen en tech artikelen tot aan veiligheidsschoenen. Staples Benelux is een zelfstandige organisatie die voortgekomen is vanuit Staples Inc. Vanuit Almere en Brussel werkt Staples met teams met zeer ervaren medewerkers die ervoor zorgen dat uw medewerkers kunnen excelleren in hun werk. Vanuit het warehouse in Almere belevert Staples 14.000 artikelen de volgende dag in de gehele Benelux.


Naast producten biedt Staples al jaren advies om uw medewerkers effectief en efficiënt te laten werken op kantoor, in de werkplaats of thuis. Juist in huidige tijd waarin u als organisatie wendbaarder moet zijn, biedt Staples de benodigde flexibiliteit om snel te kunnen schakelen zodat u marktkansen kunt benutten en uitdagingen snel kunt oplossen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze Customer Service advisors.

Vraag een persoonlijk gesprek aan

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Neem contact op!

Op dit moment zijn er geen Customer Service Advisors beschikbaar, maar wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Vul uw naam en telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt dat u contact met ons hebt opgenomen. Een Advisor zal u zo spoedig mogelijk contacten.