Welkom bij Staples

Nieuw bij Staples? Word klant bij ons

Correctbook

Eindeloos schrijven voor iedereen met Correctbook

Wie is Correctbook?

Correctbook is een duurzaam georiënteerde fabrikant van uitwisbare notitieboeken met een missie: strijden tegen wereldwijde analfabetisme. Correctbook is het uitwisbare notitieboek dat hier én in ontwikkelingsgebieden oneindig meegaat. Goed voor de onderwijsmogelijkheden en het bespaart veel papier. Met de aankoop van elk Correctbook voorziet Correctbook één kind in een ontwikkelingsgebied eindeloos van dit uitwisbare schrijfmateriaal.

Correctbook is meer dan een uitwisbaar notitieboek. Het is een hip lifestyle product dat de consument met trots kan meenemen. Met de aankoop van een product wil Correctbook niet alleen een transactie gerealiseerd hebben, maar bouwt het ook een persoonlijke relatie met de consument door hen zoveel mogelijk te betrekken bij de ontwikkeling van de organisatie. Om dit allemaal te bewerkstellen is een positieve houding essentieel.

Wereldverbetering en duurzaamheid

Naast wereldverbetering staat duurzaamheid hoog in het vaandel. De producten van Correctbook worden lokaal geproduceerd en zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd hout. Daarnaast worden Correctbooks in Nederland volledig CO2-neutraal geproduceerd én helpen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt mee aan die productie. Bij het produceren van de Correctbooks is de kwaliteit een belangrijke factor. Correctbook streeft ernaar om de producten zo te produceren dat het een lange levensduur heeft. Per artikel wordt de levensduur vastgesteld. Wanneer het product daar onverhoopt niet aan voldoet, wordt deze kosteloos vervangen.

Correctbook wordt vaak vergeleken met een whiteboard notitieboek door de wisbaarheid, echter is de schrijfervaring velen malen beter dan bij een whiteboard! Aantekeningen drogen binnen enkele seconden en vlekken daarna niet meer. Notities zijn enkel uit te wissen met de achterkant van de Correctbook fineliner (kleine stukjes tekst of enkele letters), het Correctbook wisdoekje, de Correctbook sponsjes of de Correctbook schoonmaakset (voor een grondige schoonmaak van meerdere bladzijden of een heel boek). U kunt de notities ook digitaal opslaan met de gratis Correctbook PDF scan applicatie. De notitieboekjes zijn te verkrijgen in diverse maten en Correctbook biedt daarnaast ook aanvullende artikelen aan.

Staples wegwijzer

Delen via

Neem contact op!

Op dit moment zijn er geen Customer Service Advisors beschikbaar, maar wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Vul uw naam en telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt dat u contact met ons hebt opgenomen. Een Advisor zal u zo spoedig mogelijk contacten.