Welkom bij Staples

Nieuw bij Staples? Word klant bij ons

jpl_lp2_image_03

Tip: kantoor & contactcenter headset

Toonaangevende UC- en CC-eindpuntfabrikant JPL Telecom heeft zojuist zijn gloednieuwe kantoor- en contactcenterheadset gelanceerd: de Commander; en Staples Solutions is verheugd om als eerste de ins en outs van dit unieke nieuwe product te delen.

De nieuwste generatie headset voor een betaalbare prijs

De Commander, een universele Plug & Play-headset, is een hoogwaardige audiotelefonie-oplossing die overal vandaan kan werken en compatibel is met alle softphones. Het biedt helder geluid met een comfortabele gebruikerservaring voor maximale concentratie; en dankzij de betaalbare prijs is het ook kostenbesparend.
Uit een gesprek met James Clarke, CEO van JPL Telecom, over de nieuwste release van het bedrijf en hoe deze past in het huidige klimaat van de markt, kwam naar voren: volledige controle, maximaal gemak. De commander is in feite ontwikkeld voor banken en contactcenters, maar gezien de shift naar thuiswerken, werd het product nog relevanter.

Anti-softwaredownloads, écht Plug & Play

"Beide sectoren, geloof het of niet, zijn geen grote fans van softwaredownloads", vertelt James Clarke. “Dit klinkt misschien contra-intuïtief, aangezien veel mensen tegenwoordig het leuk lijken te vinden om met zoveel mogelijk aspecten van de headset te spelen. Maar als u met de klanten praat, vinden ze dit eigenlijk niet leuk. Ze willen niet dat hun personeel naar een website gaat om software te downloaden of te rommelen met de geluidsnorm. Ze willen controle."
Met dat in gedachten was het voor Clarke en JPL duidelijk dat ze naar een Plug & Play-oplossing moesten werken, waarvoor geen softwaredownloads nodig waren. Behalve dat de klant volledige controle wenst (de werkgever), deze oplossing moest er een zijn die ook de eindgebruiker zou willen. Maar met de komst van hybride werken, werd de nadruk op de eindgebruiker nog kritischer. "COVID heeft alles veranderd", legt Clarke uit.
“De thuiswerkers willen een betaalbaar product dat Plug & Play is, zo eenvoudig mogelijk. Ze willen ook dat het prettig in de oren zit, zodat ze het gedurende lange tijd kunnen dragen. En ze hebben effectieve ruisonderdrukking nodig, zodat ze geconcentreerd kunnen blijven, waar ze ook werken."

Een headset die past als een handschoen

Bij het ontwerpen van de Commander had JPL al die dingen in gedachten, en meer. Ten eerste is de Commander ontworpen als een echte hoofdtelefoon voor audiotelefonie. De hybride luidsprekers stellen de gebruiker in staat om echt stereogeluid af te spelen wanneer ze naar muziek luisteren, en om over beide oren over te schakelen naar mono voor spraak.

Goed gehoord!

Een ander belangrijk kenmerk van de Commander is het gebruik van nieuwe technologie als het gaat om ruisonderdrukking in de microfoon, versterkt door de oorkussens van 60 mm. Dit blijft belangrijk omdat velen nog steeds gedwongen worden om vanuit huis te werken, inclusief blaffende honden en aanbellen.
De Commander gebruikt eigenlijk PNC (passieve ruisonderdrukking) in plaats van ANC (actieve ruisonderdrukking), en daar is een goede reden voor. "Toen we met onze klanten spraken, zagen we dat ze ANC niet leuk vonden voor langdurig gebruik", vertelt Clarke.
"ANC creëert witte ruis, die hoofdpijn kan veroorzaken en in het algemeen een kunstmatige geluidsomgeving creëert in vergelijking met PNC. Daarom hebben we in deze categorie op dit moment besloten om het advies van de klanten op te volgen en ons te concentreren op het bieden van een betere klem tegen het oor. Het is passief, in die zin dat het het oor bedekt in plaats van actief voor ANC te gaan, aangezien ik denk dat de huidige ANC-technologie nog niet goed genoeg is".

De kampioen lichtgewicht

Last but not least is de Commander laag in gewicht, wat cruciaal blijkt te zijn voor langdurig gebruik. "Omdat mensen deze headsets vier of vijf uur achter elkaar dragen, is het het beste om de headset waar mogelijk onder de 100 gram te houden. Dit is uitermate belangrijk voor contactcenters, waar agenten lange dagen werken met dit gewicht op hun schouders ”, legt Clarke uit. De Commander is vanaf het begin ontworpen om zowel USB-A- als USB-C-compatibel te zijn, wat de gebruiker enig mogelijk ongemak bespaart. Het is nu verkrijgbaar in het Verenigd Koninkrijk, Europa, de Verenigde Staten, Canada en Rusland.

Er is meer om te “zien”

De JPL-portfolio omvat ook webcam's. De twee beschikbare units kunnen via USB op een PC of Mac worden aangesloten en combineren een uitstekende videokwaliteit met de hoogst denkbare audio.
Met de JPL Vision+ webcam kan een thuiswerkplek snel worden voorbereid op videoconferenties (1080p HD-video) op het hoogste niveau. Dit apparaat levert veel betere prestaties dan de hardware die in de laptop is ingebouwd. Er is ook een compacte webcam beschikbaar. Bekijk het aanbod in onze webshop.

Delen via

Neem contact op!

Op dit moment zijn er geen Customer Service Advisors beschikbaar, maar wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Vul uw naam en telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt dat u contact met ons hebt opgenomen. Een Advisor zal u zo spoedig mogelijk contacten.