Welkom bij Staples

Onze symbolen

direct from plant Een ecolabel voor producten die een verminderd effect hebben op het milieu, maar een gelijkwaardige prestatie leveren.
solar energy Werkt op zonne-energie.
easy on the planet Dit product behoort tot ons duurzaam assortiment en beantwoordt aan onze strikte milieucriteria.
partly recycled material Een deel van het product bestaat uit gerecycled materiaal.
ergonomic Ergonomische producten zijn comfortabel en zorgen dat personeel gezond blijft op het werk.
fully recycled material Het product is vervaardigd uit gerecycled materiaal.
agency NL Dit product voldoet aan de criteria voor maatschappelijk verantwoord inkopen gepubliceerd door PIANOo Expertisecentrum Aanbesteden, ten behoeve van de Nederlandse overheidsorganisaties.
rechargable energy Dit product gebruikt of levert oplaadbare energie.
direct from plant Deze producten worden speciaal voor u besteld bij de leverancier, en kunnen om die reden niet retour worden genomen. Er gelden voor deze artikelen afwijkende levertijden. De genoemde levertijd is fictief.
direct from plant Het Forest Stewardship Council certificeert producten die hout bevatten, afkomstig uit verantwoord bosbeheer.
direct from plant Het Europees Ecolabel is het milieukeurmerk van de Europese Unie. De criteria hebben betrekking op de hele levenscyclus van nonfoodproducten en diensten.
direct from plant Een Duits ecolabel voor milieuvriendelijke producten en diensten, samenwerkend met het Europees Ecolabel.
direct from plant Een duurzaamheidsprogramma voor koffie, cacao en thee, dat boeren helpt hun productivitwit, kwaliteit en efficiency te verhogen met zorg voor mens en milieu.
direct from plant Een ecolabel dat zich richt op milieuvriendelijke producten gedurende hun volledige levenscyclus, van productie tot vernietiging.
direct from plant Dit label biedt informatie over de milieu-impact van consumptiegoederen die voortvloeit uit hun productie en gebruik en wijst consumenten op alternatieve milieuvriendelijke producten.
direct from plant Een keurmerk dat bijdraagt aan zowel geldbesparing als milieubescherming via energiezuinige producten en werkwijzen.
direct from plant Producten met het Rainforest Alliance Certified label zijn afkomstig van landbouw- of bosbouwbedrijven die worden beheerd in overeenstemming met strenge normen voor sociale en ecologische duurzaamheid.
direct from plant Een ecolabel voor IT-producten dat voorwaarden schept voor goede arbeidsomstandigheden op kantoorwerkplaatsen.
easy on the planet Producten met het geselecteerde EasyTree icoon zijn onderdeel van onze eco-bewuste productassortiment, Easy on the Planet. Met de aankoop van deze producten zal Staples Solutions namens u bomen planten.
direct from plant Fair Trade brengt producten op de markt waarvoor een rechtvaardige prijs wordt betaald aan de producenten in de landen van herkomst.
Neem contact op!

Op dit moment zijn er geen Customer Service Advisors beschikbaar, maar wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Vul uw naam en telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt dat u contact met ons hebt opgenomen. Een Advisor zal u zo spoedig mogelijk contacten.