Welkom bij Staples

Recycling inkt- en tonercartridges

Om onze klanten verder te helpen hun impact op het milieu te verkleinen, biedt Staples een recyclingservice aan voor onze klanten: Eeko.

Wij werken samen met een partner om de recycling van inkt- en tonercartridges optimaal te faciliteren.


Ga naar eeko.nl

Recycle uw lege toner- en inktcartridges

Samen met onze partner Eeko bieden we u een eenvoudige, veilige, duurzame en gecertificeerde oplossing voor het afvoeren en recyclen van uw lege inkt- en tonercartridges.

Volle verzamelboxen worden gratis opgehaald. Nieuwe verzamelboxen kunt u bestellen bij Staples via uw reguliere orders.

Als u aan het programma wilt deelnemen, registreert u zich op: eeko.nl.

Proces

Na ontvangst van uw inlogaccount heeft u toegang tot uw gepersonaliseerde ‘collection portal’. Hierin vindt u onder andere een dashboard met real-time track-and-trace, geschiedenis én rapportage van uw afhaalopdrachten, uw prestaties op gebied van CO2-reductie, nieuws, en diverse documenten zoals afvalcertificaten.

Heeft u vragen over uw afhaalopdracht, neem dan via de portal contact op met uw vaste contactpersoon bij Eeko.

Met Staples heeft u niet alleen een leverancier die de verantwoordelijkheid voor uw bedrijf deelt, maar ook een adviseur die u graag helpt om uw duurzaamheidsdoelen te realiseren. Wij werken er hard aan om u te helpen uw ecologische voetafdruk te verkleinen door oplossingen te ontwikkelen met milieuvriendelijke producten, milieurapportages en recycling van lege cartridges. Uw persoonlijke accountmanager werkt nauw met u samen om een programma samen te stellen waarmee u uw specifieke doelstellingen kunt realiseren.

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in het opzetten van een duurzamer inkoopprogramma? Wilt u weten hoe u uw medewerkers kunt helpen slechte gewoonten te doorbreken en een verschil te maken? Wij helpen u graag, dus neem gerust contact met ons op.

Contact opnemen

Neem contact op!

Op dit moment zijn er geen Customer Service Advisors beschikbaar, maar wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Vul uw naam en telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt dat u contact met ons hebt opgenomen. Een Advisor zal u zo spoedig mogelijk contacten.